Statut legal

JURIDIC

Asociaţia TONAL este o organizaţie neguvernamentală, nepatrimonială, apolitică şi independentă având caracter umanitar şi de protecţie socială.

Asociaţia TONAL este înregistrată în România şi a fost înfiinţată in 18. octombrie 2005 la Sibiu, judeţul Sibiu (conform Certificatului de înscriere a persoanei juridice fără scop patrimonial nr. 42 din 18. octombrie 2005 emis de Judecătoria Sibiu, Tribunalul Sibiu, România.

Asociaţia TONAL – Centru de zi pentru persoane cu probleme de sănătate mentală şi persoane aflate in dificultate psihologică şi pentru Centru de consiliere şi informare pentru persoane cu probleme de sănătate mentală şi familiile acestora – a fost furnizor acreditat de servicii sociale primare şi specializate incepand cu 28. decembrie 2006, conform Certificatului de acreditare emis de către COMISIA DE ACREDITARE A FURNIZORILOR DE SERVICII SOCIALE A JUDEŢULUI SIBIU. În prezent am renunțat la această formă de intervenție socială și am adoptat alte mecanisme de acțiune și implementare a programelor noastre.

 

FINANCIAR

Certificat de inregistrare fiscala (C.I.F.): 18115615

Asociatia TONAL nu este platitor de T.V.A.

Conturi bancare:

RO20RZBR0000060007554975 cont lei, RAIFFEISEN BANK