Categories
Noutăţi

NESsT Romania: Competitia intreprinderilor sociale 2011-2012!

NESsT Romania a lansat a treia competitie a intreprinderilor sociale! Felicitari!!!

TONAL recomanda tuturor organizatiilor si persoanelor interesate sa acceseze cu incredere si determinare link-ul de mai jos:

http://www.nesst.org/?portfolio=romania-social-enterprise-competition

Asociatia TONAL a participat la competitia intreprinderilor sociale 2009-2010 organizata de NESsT Romania si, prin castigarea competitiei, a devenit membra a portofoliului NESsT. Perioada de planificare a intreprinderii sociale (care s-a desfasurat pe parcursul anului 2010) a reprezentat pentru TONAL un proces complex de evaluare organizationala si reconsiderare strategica a obiectivelor, resurselor si procedurilor noastre iar suportul uman si profesional, acordat de NESsT pe toata durata acestui proces, a contribuit decisiv la maturizarea organizatiei noastre.

Sprijinul NESsT Romania este sistematic, structurat si complet iar viziunea, instrumentele si reteaua de profesionsti pe care le pune la dispozitie contribuie determinant la activarea si fructificarea potentialului latent al unei organizatii, cu scopul bine definit de a implementa cu succes o intreprindere sociala.

Pentru noi, colaborarea cu NESsT Romania reprezinta o experienta umana si profesionala exceptionala (si nu exista nici o exagerare in aceasta afirmatie).

Dorim tuturor candidatilor succes si va asiguram ca intalnirea cu NESsT Romania va aduce multa energie pozitiva, claritate si sprijin in proiectele organizatiei dumneavoastra!